Find your way

Thorsvej 6, 4100 Ringsted

+45 57 67 40 57

Office: mon - thurs at 07:30 – 15:30, fri at 07:30 – 12:00 Workshop: mon - thurs at 07:00 – 15:30, fri at 07:00 – 12:00

GDPR – Databeskyttelsesforordningen

West Presenning Eftf. ApS
Thorsvej 6 – 4100 Ringsted
CVR: 42610496
Tlf.nr. 5767 4057
Mail: west@west-presenning.dk

Nedenstående udsendes sammen med faktura til vores erhvervs – og privatkunder
Vedr. EU’s nye databeskyttelsesforordning (GDPR) kan vi oplyse, at vi har registreret oplysninger om dig/din virksomhed til brug for fremsendelse af faktura m.m., som et almindeligt kundeforhold kræver:
Navn, adresse, tlf.nr., e-mail, hvis virksomhed også cvr.nr. og P-nr.

Dine personoplysninger bruges ikke til markedsføring og videregives heller ikke til 3. mand. Du har ret til indsigt, rettelser og evt. sletning af dine personoplysninger (dog med hensyntagen til bogføringslovens bestemmelser).

Dine personlige data

Vores retningslinjer for databeskyttelse
Indsamling af data sker i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse. I EU / EØS gælder den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) fra maj 2018. I henhold til gældende lovgivning om databeskyttelse er West Presenning Eftf. ApS ansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger i overensstemmelse med det, der er angivet i det følgende.

Hvilke typer personoplysninger indsamler vi?
Personlige data henviser til oplysninger, som direkte eller indirekte kan knyttes til dig som person. Eksempler på sådanne oplysninger er dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.
Dine personoplysninger bruges ikke til markedsføring og videregives heller ikke til 3. mand.
West Presenning Eftf. ApS behandler personoplysninger, som du har givet os med det formål at administrere henvendelser og eventuelle kontrakter og at levere information og service i forbindelse hermed, f.eks. forespørgsler om tjenester, prisforespørgsler eller kørsel.

Sikkerhed til beskyttelse af personoplysninger
West Presenning Eftf. ApS vil sikre et højt sikkerhedsniveau for dine personlige data og har til dette formål gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige data mod utilsigtet eller ulovlig destruktion eller tab, ændring, uautoriseret adgang.

Kunderegister
Vores virksomhedsregistre indeholder oplysninger om hver kunde, f.eks. firmanavn, adresse, information om kundens kontaktpersoner. For privatpersoner gemmer vi de kontaktoplysninger, der er nødvendige for at levere og indkræve betaling for en købt service.

Dine databeskyttelsesrettigheder
I henhold til gældende persondatalovgivning har du ret til at anmode om adgang til de personoplysninger, der behandles om dig:

  • at have unøjagtige personoplysninger rettet
  • at anmode om, at West Presenning Eftf. ApS ophører med at behandle eller slette dine personlige data
  • at inddrage tilladelse til visse former for behandling (hvor der er opnået samtykke)
  • at anmode om, at behandlingen af dine personoplysninger begrænses
  • at udøve din ret til dataportabilitet
  • protestere mod behandlingen af dine personlige data

I så fald bedes du kontakte os. I nogle tilfælde kan vi muligvis ikke opfylde en anmodning, som f.eks. en anmodning om sletning eller begrænsning, hvis vi har en juridisk forpligtelse til at gemme oplysningerne eller behovet for at beskytte vores juridiske interesser.

Hvor længe beholder vi oplysningerne?
Vi sletter dine personlige oplysninger, når det ikke længere er nødvendigt for de formål, de opbevares for, forudsat at West Presenning Eftf. ApS ikke behøver at gemme oplysningerne for at opfylde en lovmæssig forpligtelse eller en offentlig regulering, beslutning, anmodning eller retningslinjer. Vi opbevarer personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse.